rbe.eu

KARIÉRA

Hledáme posily

Díky zvyšující se poptávce po našich službách a rozšiřování působnosti firmy pravidelně nabíráme posily do týmu. Podívejte se, jaké pozice jsou u nás volné právě teď, a neváhejte se ozvat nebo o nás dát vědět dál.

Přípravář / rozpočtář

Do našeho týmu přijmeme zodpovědného přípraváře staveb s dobrými organizačními a komunikačními schopnostmi, který bude hrát klíčovou roli v plánování, rozpočtování a řízení stavebních projektů.

Zedník

Přijímáme zručné a pečlivé zedníky, kteří mají chuť vzít za práci a podílet se na různorodých stavebních projektech. Neváhejte se ozvat pro více informací.

Klempíř

Do našeho týmu přijmeme zkušeného, zručného a pečlivého klempíře se smyslem pro detail. Nabízíme zázemí stabilní firmy a možnost pracovat na zajímavých projektech.

Pokrývač

Hledáme zkušeného pokrývače, který se přidá do našeho týmu a bude s námi pracovat na zajímavých stavebních projektech. Neváhejte se nám ozvat pro více informací.

Tesař

Hledáme zručného tesaře, který má zkušenosti a chuť podílet se na různorodých stavebních projektech. Neváhejte se ozvat pro více informací.

Izolatér

Do našeho týmu přijmeme šikovného a zkušeného izolatéra, který má chuť pracovat u stabilní a perspektivní firmy a podílet se na zajímavých projektech.